top of page

Mon, 16 Aug

|

Frederikssund

Selvforsvars seminar

Kunne du tænke dig at kunne forsvare dig selv? Kunne du tænke dig at lære selvforsvar som er realistisk og ikke bundet op på sportslige begrænsninger, men stadig under kontrollerede rammer? Så klik og læs mere

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Time & Location

16 Aug 2021, 09:40 – 09:45 CEST

Frederikssund, Odinsvej, 3600 Frederikssund, Danmark

Guests

About the event

Kunne du tænke dig at kunne forsvare dig selv?

Kunne du tænke dig at lære selvforsvar som er realistisk og ikke bundet op på sportslige begrænsninger, men stadig under kontrollerede rammer?

Så afholder Frederikssund Shaolin Kung Fu Klub et weekend seminar i selvforsvars øvelser. Der vil være tale om lørdag og søndag d. 26 og 27 september 2020 med 5 timers træning begge dage fra kl. 10-15 for aldersgruppen 13 og opefter.

Du behøves ikke have nogen kampsportsmæssig baggrund for at kunne deltage i seminaret.  Alle kan deltage.

Der vil være et stort fokus på teknik, og grundet seminarets længde tager vi os tiden til hver enkelt øvelse sidder der.

Om lørdagen vil det være ”teknik dag” – det er dagen hvor teknikkerne bliver trænet, lært og forsøgt implementeret med forskellige makkere, der vil også kort blive gennemgået noget lovstof, så vi ved hvad vi må og ikke må for at forsvare os.

Om søndagen vil der også blive repeteret teknikerne fra om lørdagen, men målet for søndagen er også at være i stand til at omsætte øvelserne til dynamiske situationer – det er her der bliver kørt med lidt mere modstand på for at bidrage til realismen, så vi får et klart billede af hvad for nogle teknikker virker for lige netop dig.

Der er mulighed for at tilmelde sig en enkelt dag eller begge dage. Det anbefales dog at træne begge dage for at få mest muligt ud af seminaret.

Der vil være små pauser undervejs (ca. 1 gang i timen) og en lidt længere spisepause efter 3 timers træning.  Så tag noget frugt, energibarer og en masse vand med til dagene.

Adressen er:

Odinsvej nr. 4, 3600, Frederikssund

Trekløverskolen, afd. Marienlyst

Ved hallerne bag den gamle svømmehal

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig weekend.

Med venlig hilsen

Frederikssund Shaolin Kung Fu Klub

Tickets

 • Selvforsvars Seminar Del 1

  Gælder til lørdag d. 26 September kl. 10-15

  DKK 150.00
  Sale ended
 • Selvforsvars Seminar Del 2

  Gælder til søndag d. 27 september kl. 10-15

  DKK 150.00
  Sale ended
 • Selvforsvars Seminar Del 1 & 2

  Denne Billet glæder begge dage - 26-27 sep.

  DKK 250.00
  Sale ended

Total

DKK 0.00

Share this event

bottom of page